Tradisjonen tro var LMK tilstede på høstens marked på Ekeberg. På sedvanlig plass blant merkeklubbene befant vi oss midt i målgruppen for vår virksomhet, og med splitter nytt telt med logo og bilder var vi synlige i landskapet. LMK var godt representert med styremdlem Merethe Larsen fra Harstad, ny generalsekretær Stein Christian Husby, Christian Bertheau (LMK forsikringsutvalg) og Bård Austrheim fra Watercircles.

Høstmarkedet på Ekeberg kan ofte være lunefullt med hensyn til været, og de siste ukene forut hadde det nærmest regnet daglig. Forventningene til denne lørdagen var naturlig nok ikke de største, men heldigvis ble alle dystre spådommer gjort til skamme - skyfri himmel og sol! Dette bidro til et svært godt besøkt marked, og det var mange nye og kjente ansikter innom vår stand.

Blikkfang hos oss var Christian Bertheaus 1955 IFA i originalstand med masse sjarm og patina. Dette er et kjøretøy som er LMK-forsikret, og dette understreker bredden som forefinnes i vår forsikringsordning.

Vi sier oss godt fornøyd med gjennomføringen av arrangementet, og en stor takk rettes til arrangøren NVK.