Uncategorised

Sommeren er her, og dette medfører også noe ferieavvikling i LMK. Det er fortsatt full drift ut uke 28, og det vil være halv bemanning også ut uke 29. Etter dette vil kontoret være stengt frem til 7. august.

Forsikringssøknader vil ikke kunne behandles i denne perioden, men garantiforsikring kan tegnes direkte hos WaterCircles på 67 20 60 30 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Andre henvendelser av viktig karakter, kan rettes direkte til generalsekretær Stein Christian Husby på 465 08 165.eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

LMK vil benytte anledningen til å ønske alle sine medlemmer en riktig god sommer!

Vanskelighetene ved LMK-kontoret etter virusangrep på tampen av 2016 er nå i stor grad tilbakelagt. Vi vil igjen kunne motta epost på vanlig måte til vår hovedadresse www.lmk.no.

Dette har blant annet medført forsinkelser knyttet til forsikringssøknader, og dette er også i rute igjen.

LMK vil derfor takke for året som har gått og ser frem mot nye oppgaver og utfordringer i 2017. Det vil bli arrangert regionmøter i løpet av vinteren og våren, og vi vil komme tilbake til tidspunkter for dette.

LMK har også i år fått tilsagn om momskompensasjon fra Lotteri- og stiftelsestilsynet. Avkortningen i år var på 23,6578% i forhold til søkt beløp. Utbetalingen til LMK vil skje i midten av denne måneden. LMK vil derfor utbetale til samtlige klubber, som har søkt, før jul. Dette sikrer at beløpet kommer på riktig regnskapsår.

Vi vil samtidig minne om at det fremdeles er mange klubber som ikke benytter seg av denne muligheten. Kun 69 av 144 tilsluttede klubber søkte. Er din klubb en av disse, kan dere kontakte LMK på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få detaljer rundt hvordan dette fungerer med hensyn til søknad og tildeling. Dette er en av flere fordeler LMK-klubbene har gjennom tilknytningen til LMK. LMK dekker alle kostnadene knyttet til innsending og revisjon.

 

Sommeren en snart slutt, og ferietid med en aktiv treffsesong for våre motorhistoriske kjøretøyer er stort sett tilbakelagt.

De fleste av oss kan se tilbake på en rekke vellykkede arrangementer rundt om i landet - en god blanding tilpasset interessefelt og geografisk tilknytning.Vi går nå mot  høst og vinter hvor det igjen blir innetid (les garasjetid) med mulighet for puss og stell av våre klenodier.Representanter fra LMK har deltatt på flere arrangementer gjennom sesongen, og tilbakemeldingene er enstemmig rundt hvor mye positivt frivillig arbeid det nedlegges for å ivareta norske kjøretøykultur. Selv med dårlig vær, uten sponsorer og med slunkne klubbkasser skaper man det utoligste. Det er kun ett ord som er beskrivende for dette - imponerende!

 

Vi vil samtidig gratulere Motorveteranene i Grimstad med et flott gjennomført Norgesløp, og stafettpinnen går videre til Kongsberg Automobilselskap for 2017.

LMK vil bli å treffe på en rekke arrangementer utover høsten, og vi stiller gjerne opp på klubbesøk og ulike arrangement ved forespørsel. Ytterligere forsikringskurs knyttet til opplæring av besiktigelsespersoner og LMK-kontakter vil også avholdes. Er det interesse og grunnlag for dette i ditt nærområde, er det bare å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..