Siste nytt

55 klubber med totalt 86 delegater var på LMKs landsmøte lørdag 17. mars. Over halvparten av stemmene - 317 av totalt 611 vektallstemmer – var representert, noe som viser at de største klubbene også var til stede. Styrets leder Sven Olav Szallies ønsket delegater og gjester velkommen, og presenterte styret, ansatte, forsikrings- og ombygdutvalget, skiltutvalget og teknisk utvalg. Inklusive utvalgene, styret og administrasjonen var det 101 deltakere på møtet.

LMK er en av de mange organisasjonene under Kulturvernforbundets paraply som markerer Kulturminnedagene. I år er Kulturminnedagen utvidet til «dager» - 4 til 9 september siden det skal kunne passe for de aller fleste. Teamet i år er «møteplasser», så da er det bare å få kjøretøyet ut og vise det frem så mye som mulig der folk møtes :-).

Bjarne Rysstad og Olav Inge Brokke fra Rysstad kjørte med beina som støttehjul mc-sneda de skulle på Vårmønstring i Kristiansand i helgen. Lørdag dro et følge på to motorsykler og åtte biler fra AMK Setesdal nedover dalen for å delta på Vårmønstringen til Agder Motorhistoriske Klubb i Sørlandet travpark i Kristiansand. På Langeid lavet det ned!
(Faksimile fra www.agderposten.no)

 

Bilinteressert ungdom i Vesterålen er lei av å bli kalt "rånere" som de opplever som et negativt stempel. - For oss er det å holde på med biler en hobby, og å kjøre rundt er rett og slett en sosial greie, sier de til nettstedet Vesterålen Online. De er heller ikke glade for politiets hyppige kontroller siden de føler dette bidrar til å gi kjøretøyinteressen deres et slags "ulovlig"-stempel.
Klikk her for mer. 

vol2

(Faksimile fra www.vol.no. Tekst / foto Marius Birkeland / Knut Ivar Aarstein)

”Fellesskap, lidenskap og en god porsjon galskap karakteriserer Grenland Veteranvogn Klubb”.

Dette sto tidligere å lese i høst i Telemark Arbeiderblad. Det er innledningen til en artikkel som forteller avisas rundt 70.000 lesere at nå skal alle lære Grenland Veteranvognklubb (GVK) nærmere å kjenne. Hver lørdag fremover vil avisa nemlig presentere en veteranbil fra den omfattende stallen med tekst og bilde. Langt over 500 kjøretøy fordelt på 407 medlemmer betyr at mange har flere enn en bil.