ABC FOR DEG SOM HAR – ELLER SKAL HA LMK FORSIKRING
LMK har på vegne av sine 115 klubber med tilsammen 41.000 medlemmer inngått en svært gunstig avtale med Tennant Forsikring. Alle med mer enn et års medlemskap i en LMK- klubb vil med 3 forsikringer eller flere få Totalkunderabatt og 20 % LMK-rabatt! Tennant drifter Toyota Nybilforsikring, og har et høyt nivå på kundeservice og skadebehandling.

Fra 01.01.2006 tar Tennant over avtalen om LMK Forsikring slik du kjenner den i dag med samme kvalitet på vilkår og pris (NOK 395,- for kjøretøy fra 1960 opp til 30 år, og NOK 385,- fra 1959 og eldre). Det er to fremgangsmåter for deg som fortsatt skal ha LMK Forsikring på kjøretøyet:

1. Klubbene får tilsendt et fullmaktskjema for distribusjon til sine medlemmer (kan også lastes ned fra www.lmk.no). Fyll ut dette og send det til LMK som brev, faks eller e-post.

2. Eller du kan ringe Tennant’s kundeservice på 22 47 91 10 for å si fra at de skal flytte dine LMK-forsikrede kjøretøy og eventuelle andre forsikringer for deg.

For deg som har hovedforfall på forsikringene i løpet av 2006 skal du vite at en ny lov gjør at du fra 1. januar 2006 kostnadsfritt kan bytte forsikringsselskap midt i avtale-perioden og få tilbake alt du har til gode uten å betale gebyr. Det betyr at du med mer enn et års aktivt medlemskap i en LMK-klubb oppfyller kravene som gjør at du kan få de store rabattene fra Tennant.
Vi har også gjort det enkelt at når du sier ”ja” - så flytter Tennant alle forsikringene for deg!

Vær oppmerksom på at noen få kan ha meget spesielle avtaler som gjøre at det kan bli mindre kostnader ved flytting av forsikringene. I tillegg vil det også kunne være geografiske forskjeller innen premieberegningen. Men vit at dette vil berøre et svært lite antall medlemmer i LMK's klubber!

Du som skal søke om LMK Forsikring for kjøretøyet ditt vil ikke merke noe til denne endringen. Kontakt klubben din på vanlig måte for besiktigelse.

Tennant har internt utpekt personer med LMK som spesialområde, og har oppnevnt en skadeansvarlig som kjenner veteranmiljøet. LMK’s skadebehandler Bjørn Krogvig skal ha tett kontakt med Tennant på skadesiden for gi deg en kvalitativ og trygg saksbehandling.

Tennant Forsikring etablerte seg i Norge i 1922, og inngår i dag i det skandinaviske selskapet Tennant Försäkring AB som har 80 % norsk eierskap. Selskapet har 70 ansatte og 46.000 kunder.

<Last ned fullmaktskjema her!>